Romantični oddih za dva v toplicah

Romantični oddih za dva v termah

Razmišljate, kje bi lahko s svojo ljubljeno osebo preživeli umirjen in sproščujoč konec tedna ali morda nekoliko daljše počitnice? Možnosti je nešteto veliko. Lahko se v dvoje odpeljete nekam ob morje, kjer ni preveč obljudeno. Ena od možnosti je tudi kampiranje v naravi. Če pa želite s partnerico oziroma partnerjem doživeti res nekaj posebnega, pa je na voljo tudi romantični oddih v dvoje v toplicah.

V termah so vama na voljo številne storitve, ki jih lahko počneta skupaj. Vsekakor je na prvem mestu kopanje v zdravilni termalni vodi, prav tako se lahko udobno razvajata še v wellnessu, kjer si bosta lahko privoščila tudi masaže.

Kateri paket za dva v toplicah izbrati?

Kako bo potekal romantični oddih za dva v termah, lahko podrobneje raziščete tudi na spletu. Ponudnik storitev v termah ponuja različne možnosti. Te seveda niso posebej zasnovane zgolj za preživljanje prostega časa v dvoje, temveč tudi za cele družine, za prijatelje, posameznike.

Romantični oddih za dva
Romantični oddih za dva v termah ponuja tudi masažo

Paket romantični oddih za dva v termah vključuje na primer namestitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk s hrano pridelano v lokalnem okolju, hišno penino v sobi, romantično kopel v wellness spa centru za dve osebi, vstop v fitnes center, pitje termalne vode.

Dodatni namigi za preživljanje prostega časa v dvoje

Romantični oddih za dva pa ni omejen samo na notranjost term, temveč si lahko ogledate še okolico. Na voljo je na primer krožna sprehajalna pot, skok na bližnji hrib, pivocvetni potep, kolesarjenje.

Paketi za dva vključujejo razvajanje s hrano in pijačo

Na voljo pa je tudi program, ki se imenuje Čas za vaju. Lahko si bosta privoščila kopel v času petdesetih let in se razvajala z lokalnimi dobrotami v restavraciji hotela.

Romantični paket bivanja v toplicah

Zajtrk v postelji, penina, romantična kopel, kulinarično razvajanje in še bi lahko naštevali. Če se želite naročiti na romantični paket bivanja v termah, to lahko storite kar preko spleta.

Najboljši ponudniki storitev v termah svojo ponudbo s paketi predstavljajo tudi na svojih spletnih straneh. Tam si lahko ogledate celotno ponudbo, preverite še cene. Za vsa dodatna vprašanja pa vam je izbrani ponudnik na voljo tudi preko telefonskega pogovora ali pa spletne pošte. Morda naletite na kakšno posebno akcijsko ponudbo, ki so pri tovrstnih ponudnikih kar pogoste.

Drugo v kategoriji: