Obiščite Thermano Laško in se na novo prerodite

hotel Thermana Laško

Ko načrtujete počitnice, imate v mislih tudi to, kdo vse se vam bo na oddihu pridružil. Če na dopust odhajate sami, je verjetno izbira precej lažja. Če pa na počitnice odhajate s celo družino, ki vključuje tudi mlajše družinske člane, ste precej bolj omejeni.

Obstajajo pa lokacije, kamor lahko odidete sami, v dvoje ali s celo skupino – s prijatelji, sorodniki, družino. Odlično mesto za dopustovanje v vseh možnih različicah je Thermana Laško Hotel.

Toplice v Laškem

Če si želite oddahniti v toplicah, boste pri izbiri pravih imeli kar nekaj dela, saj pri nas kar mrgoli ponudbe. Na seznamu najboljših toplic pri nas so tudi toplice Laško.

Toplice v Laškem ne slovijo zgolj po enkratnih bazenih, ki so namenjeni odraslih in otrokom, temveč tudi po številnih drugih storitvah in dejavnostih. Že sam hotel Thermana vam lahko ponudi vse, kar potrebujete za odlične počitnice.

Hotel Thermana Laško je odličen za dopust
Hotel Thermana Laško je odlično mesto za dopustovanje, ki vam nudi bazene, kulinarično razvajanje, wellness in sprostitev ob raziskovanju okolice. Vir: Thermana Laško

Kaj vse vključuje Thermana hotel, lahko raziščete tudi na spletni strani ponudnika. Na njej lahko preverite še druge storitve in kaj vse lahko počnete tudi v okolici term Laško.

Kaj vam nudi Thermana Laško in njena okolica

Thermana Laško leži v čarobnem kraju ob reki Savinji. Narava se tu prepleta s sprostitvijo, zato vam ponudniki term lahko ponudijo precej več kot pa zgolj oazo termalnega razvajanja. Destinacija je odlično izhodišče za raziskovanje osupljivega okoliškega sveta. Ponuja polno skritih draguljev, ki vaše srce lahko napolni z navdušenjem, misli pa očara s svojo izjemno lepoto.

Hotel Thermana Laško v prelepi okolici ob reki Savinji
Hotel Thermana Laško leži ob reki Savinji, zato vam ponudniki term lahko ponudijo precej več kot pa zgolj oazo termalnega razvajanja. Vir: Thermana Laško

Medtem ko boste raziskovali skrite kotičke Laškega, boste odkrivali zgodbe kraja. Ob vsakem koraku bo na vas pričakala tudi čarobna mešanica osvežujočih požirkov vrhunskega piva in dišečih medenih grižljajev. Za piko na i lahko obiščete Polhovo jamo, kjer boste lahko stopili v čevlje rudarjev in tako odkrivali njihovo življenje.

Ko se bo končal dan poln doživetij in raziskovanj, vas bo Thermana Laško pričakala kot zvesta oaza miru ter razkošja. V termah boste lahko našli svoj prostor za razvajanje, sproščanje in popolno regeneracijo. Spočili se boste v termalnih vrelcih, razvajali svoje telo ter duha z masažami, savno, uživali boste v bogaten animacijskem programu.

Toplice Laško in pivovski wellness

Wellness je zelo priljubljeno pribežališče marsikoga med vami in tudi v termah lahko računate nanj. Toplice Laško pa vam med drugim ponuja prav posebno vrsto razvajanja, ki ga boste našli pod imenom pivovski wellness.

Pivovski wellness vključuje tretmaje s pivovskimi izdelki
Pivovski wellness vključuje tretmaje s pivovskimi izdelki, ki temeljijo na surovini, ki je pridobljena v lokalni pivovarni. Ta nastane kot produkt ali kot ostanek pri pridelovanju piva in je prilagojen razlinim tipom kože. Vir: Thermana Laško

Pivovski wellness je še posebej dobrodošla izbira za vas, če ste vseskozi pripravljeni na nekaj novega, nekaj drugačnega, posebnega. To obliko razvajanja lahko prejmete in doživite zgolj v Laškem, ki velja za pivovarsko mestece. V Thermani Laško lahko torej preizkusite unikatno pivovsko razvajanje.

Uživanje piva v termah

Dejstvo je, da uživanje piva, seveda v zmernih količinah, lahko zelo dobro vpliva na vaše telo. Pivo namreč vključuje vitamine skupine B, magnezij, železo, kalij, cink. Na naše telo ima diuretičen učinek, skrbi za preprečevanje nastajanja ledvičnih kamnov. Hmelj v pivu poskrbi za pomiritev in sprostitev telesa.

Thermana Laško je poskrbela za razvoj svoje zgodbe o pivu. Na voljo je tako imenovani pivovski wellness, v katerem pivo nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini ter poskrbi za ohranjanje vitalnosti kože. Ne smete izpustiti edinstvenega pivovskega razvajanja, ki ga lahko izkusite samo v termah v Laškem.

Pivovski tretmaji v Laškem

Pivovski wellness vključuje tretmaje, kjer se uporabljajo pivovski izdelki, ki temeljijo na surovini, ki je pridobljena v lokalni pivovarni. Ta nastane kot produkt ali kot ostanek pri pridelovanju piva.

Terapevti pivovske tretmaje prilagodijo različnim tipom kože. Za nekatere tretmaje je značilno, da kožo intenzivneje vlažijo, za druge, da kožo odlično nahranijo. Tretmaji pa so primerni tako za mlajšo kot tudi za zrelo kožo, tako za ženske kot moške obiskovalce laških term.

Sprostite se v Thermani Laško, kjer so vam na voljo bazeni, kulinarika, wellness in pivovski wellness!

Pri pivovskem tretmaju se uporablja tudi prav posebna pivovska ploščica, ki je izdelana iz žita, ameriškega slamnika, olja, islandskega lišaja in še drugih sestavin. Žito predstavlja osnovno kakovostnega laškega piva in je izjemno bogat vir vitamina E, ki dobro poskrbi za obnovo in zaščito kože. Ameriški slamnik pa poskrbi za obnovo povrhnjice kože.

Wellness za otroke

Terme Laško ponujajo številne storitve, ki vam jih druge toplice ne morejo ponuditi. Na voljo ni zgolj pivovarski wellness, temveč tudi wellness, ki je posebej zasnovan za najmlajše obiskovalce term.

Tudi naši najmlajši družinski člani si zaslužijo vrhunsko razvajanje, zato jim v Thermani Laško omogočite vsaj en tretma v otroškem wellnessu.

Drugo v kategoriji: